Γαλλία: Έμπρακτη αλληλεγγύη – Εμπρησμός κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Έμπρακτη αλληλεγγύη

Τη νύχτα μεταξύ 17ης και 18ης Σεπτεμβρίου, μια κεραία κινητής τηλεφωνίας παραδόθηκε στις φλόγες στο Fenouillet, βόρεια της Τουλούζης.

Ενόσω η Airbus, όπως και οι περισσότερες μεγαλοεταιρείες, απολύουν τους εργαζομένους τους, η κυβέρνηση τιγκάρει τα ταμεία και κυνηγά να μας εξαναγκάσει ν’ αποδεχθούμε τα αναπτυξιακά πλάνα τα οποία βασίζονται στην “απόλυτη ψηφιοποίηση”. Προϊόντα και εργοστάσια να πάνε χέρι-χέρι με την τηλε-εργασία, και το 5G να βρίσκεται στη βάση της μελλοντικής μας εκμετάλλευσης. Ας αντισταθούμε!

Αλληλεγγύη με τους εργαζομένους που αγωνίζονται και με όσους κατηγορούνται για τις επιθέσεις ενάντια στο 5G στο Lons le Saunier, στη Mulhouse, στη Lille και στη Jura*.

Κάποια φαντάσματα που στοιχειώνουν την Ευρώπη

* Σημείωση της ιταλικής μετάφρασης: Τους τελευταίους μήνες, έπειτα από δεκάδες επιθέσεις σε κεραίες αναμετάδοσης, το Κράτος πασχίζει να πλήξει την πρακτική αυτή μέσω καταστολής. Δεκατέσσερα άτομα συνελήφθησαν στην Alsace, κατηγορούμενα για εννέα εμπρησμούς σε κεραίες. Δύο άτομα καταδικάστηκαν σε 4 και σε 3 έτη κάθειρξης για εμπρησμό κεραίας στη Jura. Τέσσερα άτομα φορτώθηκαν ποινές που κυμαίνονται από 8 μήνες ως 1 χρόνο κάθειρξης για τον εμπρησμό κεραίας στο Douai. Πρόσφατα ένας σύντροφος συνελήφθη στην Besançon, κατηγορούμενος για εμπρησμό μιας κεραίας και για απόπειρα εμπρησμού μιας ακόμη.

Πηγή: Act For Freedom Now

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.