Ιταλία: 9-24 Νοεμβρίου – Ημέρες αλληλεγγύης με τους/τις αναρχικούς/αναρχικές με δικαστήρια

Μέσα στους επόμενους φθινοπωρινούς μήνες θα λάβουν χώρα διάφορα δικαστήρια που αφορούν εκατοντάδες αναρχικούς και αναρχικές.

Σε αυτές τις έρευνες εισαγγελείς και δικαστές θέλουν να δικάσουν τα αναρχικά ιδανικά. Η υποβίβαση διάφορων τάσεων και πρακτικών σε άκαμπτα δικαστικά σχέδια- όπως ο μισητός διαχωρισμός μεταξύ ενός “καλού” και ενός “κακού” αναρχισμού- έχει ως σκοπό την καταστολή όποιου/όποιας αγωνίζεται με δεκαετίες φυλάκισης. Σε μία ιστορική περίοδο όπου οι συνθήκες ζωής που έχουν επιβληθεί είναι όλο και πιό δύσκολες, είναι σημαντικό κανείς να αγωνίζεται. Να απαντά στην βία του Κράτους, στα καταπιεστικά συστήματα που θα ήθελε να επιβάλει και στην απόπειρα να επιτεθεί σε όποιον/όποια εκφράζει αλληλεγγύη σε όποια/όποιον έχει ήδη επιλέξει με ποιανού το μέρος είναι.

Θα προσφέρουμε στις συντρόφισσες και τους συντρόφους μας εγγύτητα και συνενοχή αλλά όχι μόνο στις δικαστικές αίθουσες: καλούμε σε δύο εβδομάδες κινητοποίησης από τις 9 μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, μία ευκαιρία να δημιουργήσουμε στιγμές έμπρακτης αλληλεγγύης στις πλατείες, τους δρόμους και όπου θέλουμε να εκφραστούμε.

ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ/ΟΙ

Πηγή: Athens Indymedia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.