Ισπανία: Ενημέρωση για τον αναρχικό σύντροφο Gabriel Pombo da Silva

Προς όλα τα αλληλέγγυα συντρόφια.

Με δαύτες τις αράδες θέλουμε να προβούμε σε μια αρκετά σύντομη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταστη του συντρόφου μας Gabriel Pombo da Silva.

Αφότου μεταφέρθηκε στη φυλακή της León, μπορούμε γενικά να πούμε πως, για πρώτη φορά στη ζωή του ως αιχμάλωτος, δε βιώνει προκλήσεις και έχει την “ησυχία” του. Όμως, πριν λίγες βδομάδες ξεκίνησαν να μην του παραδίδουν τα βιβλία που του αποστέλλονταν, με την παλιά καλή δικαιολογία πως δεν έχουν νόμιμη επικύρωση (κάποια έχουν και κάποια όχι), και φαίνεται επίσης πως η αλληλογραφία είναι πιο βραδυκίνητη, όμως, ως τώρα, παρά τις όποιες παρακωλύσεις, έχει κυλήσει σχετικά καλά.

Έπειτα από ένα συγκεκριμένο δέμα, η παρακράτηση των βιβλίων οδήγησε σε μια ειδοποίηση από τη Δικαστική Εποπτεία της Φυλακής, οπότε ζητάμε απ’ όλα τα συντρόφια μας να μη στέλνουν ποτέ με δέμα βιβλία και έντυπα παντός είδους, μονάχα γράμματα και καρτ-ποστάλ.

Η νομική συνθήκη για τον Gabriel είναι ακόμη σύνθετη, και, δοθέντος του μεγάλου φόρτου εργασίας που απομένει να καταβληθεί, δεν αντέχουμε να ξοδεύουμε χρόνο και χρήμα για να επιλύουμε τέτοιου είδους ζητήματα (κάτι που προφανώς οφείλει βέβαια να γίνει).

Όποιος/όποια θέλει να στείλει βιβλία στον σύντροφό μας, μπορεί να το κάνει στην ακόλουθη διεύθυνση, αποσαφηνίζοντας πως τα βιβλία είναι για τον Gabriel:

SOV Toledo CNT / AIT
Río Valdeyernos Street, 4
45007 Toledo
Spain

Μόνον έντυπα με νομική επικύρωση, απεσταλμένα σ’ αυτήν τη διεύθυνση, μπορούν να εισέλθουν στη φυλακή στα δέματά τους τις ημέρες του επισκεπτηρίου.

Ο σύντροφός μας είναι καλά στην υγεία του, το ηθικό του είν’ ακμαίο, και στέλνει σφιχτές αγκαλιές γεμάτες αποφασιστικότητα στα αλληλέγγυα συντρόφια του, γεμάτες αξιοπρέπεια προς όλες τις γωνιές του κόσμου.

Ιδού ξανά η διεύθυνση αλληλογραφίας για να στείλετε στον Gabriel:

Gabriel Pombo da Silva
C.P. Mansilla de las Mulas
Place Villahierro
24210 – Mansilla de las Mulas (León)
Spain

Πηγή: Act For Freedom Now

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.