Χιλή: Εκρηκτική επίθεση στο 4ο Αστυνομικό Τμήμα της Talca

Εκρηκτική επίθεση στο 4ο Αστυνομικό Τμήμα της Talca στη Χιλή

ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!

Εξερράγη στα χέρια των μπάσταρδων. Ας είναι όμως σαφές πως δεν πρόκειται απλώς για διαπροσωπική επίθεση, αλλά για διακήρυξη ενός αέναου και διαρκούς πολέμου ενάντια στον θεσμό τους και στην κοινωνία που τους έχει “ανάγκη”.

Κινηθήκαμε σιωπηρά ανάμεσά σας, κάτω απ’ τις μύτες σας, και ούτε που μας πήρατε χαμπάρι: Ποιος είναι τώρα το θήραμα;… Συνεχίστε να κωλοβαράτε προσπαθώντας να ταυτοποιήσετε τους υπευθύνους, ό,τι απάντηση κι αν σκεφτείτε θα είναι εσφαλμένη.

Προς όλους όσους χαρακτηρίζουν ως στημένη κάθε επιθετική δράση δίχως ηθική: Μην κατευνάζετε την οργή, υπάρχει κόσμος που σκοπεύει να επιτεθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το μόνο που μετανιώνουμε είναι πως ο μηχανισμός μας δεν ήταν τόσο θανατηφόρος, και, αφού απέτυχε να τους σκοτώσει, ελπίζουμε οι μπάσταρδοι να ένιωσαν φόβο για τη ζωή τους, και οι κυβερνητικές υπηρεσίες να σπαταλήσουν βρώμικο χρήμα, ενέργεια και χρόνο σε έρευνες δίχως αποτέλεσμα.

Προς τους ρεφορμιστές και τους “επαναστάτες”: Σταματήστε να δράτε και να μιλάτε σαν θύματα, κάποιοι από ‘μάς διαλέγουν να πυροδοτούν καταστάσεις και να μην εξευτελίζονται, καθώς το μόνο που έχουμε να χάσουμε είν’ οι αλυσίδες μας. Να πολλαπλασιάσουμε τις ανηλεείς επιθέσεις δίχως προειδοποίηση!

Προς τους ηλίθιους που θεώρησαν πως αυτή η δράση ενορχηστρώθηκε από ναρκεμπόρους: Σιχαινόμαστε εξίσου τους μπάτσους και τους ναρκεμπόρους, γνωρίζουμε πως πάνε χεράκι-χεράκι, και ακόμα περισσότερο στο 4ο Αστυνομικό Τμήμα. Οι μπάτσοι του 4ου δείχνουν μπόλικο σέβας στα ντιλέρια της βόρειας συνοικίας, τόσο που δεν τους φαίνονται περίεργες οι “οικονομικές συνεισφορές” που λαμβάνει η γκρούπα τους.

Τέλος, δεν απομένει τίποτα άλλο πέρα απ’ το να χαιρετίσουμε όλα τα έγκλειστα και πεσόντα συντρόφια μας: Monica, Francisco, Joaquín, Kevin, Niger, Juan, Freddy, Nelson, και τόσους και τόσες ακόμα που ξεχνάμε τα ονόματά τους, όχι όμως και τις δράσεις τους. Χαιρετισμούς απ’ τις σκιές της Κοιλάδας Maule.

Αδιάκοπος πόλεμος ενάντια στην κοινωνία!

Κάτω η εξουσία!

“Απρόσωπες οντότητες, τίποτα και κανείς που να γνωρίζετε”

Έτος 2020, Χιλιάνικη Επικράτεια

Πηγή: AMW English

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.