Γαλλία, Τουλούζη: Εμπρησμός μηχανήματος σε εργοτάξιο της Bouygues

Τη νύχτα μεταξύ 20ής και 21ης Νοέμβρη 2020, πυρπολήσαμε ένα μηχάνημα σε εργοτάξιο της Bouygues στην περιοχή Montaudran, στην Τουλούζη.

Επενδύοντας στην ψηφιακή τεχνολογία και στις νέες τεχνολογίες προκειμένου να οξύνει τον έλεγχο και την εκμετάλλευση του παγκόσμιου πληθυσμού, ο νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός αναδιαρθρώνεται σε βάθος εδώ και χρόνια.

Η κρίση του κορωνοϊού και η αγχώδης συνθήκη που γενικεύεται έχουν γεννήσει μια ευκαιρία που ο καπιταλισμός έσπευσε να εκμεταλλευτεί. Του επιτρέπουν να επιταχύνει την αναδιάρθρωσή του: τηλε-εκπαίδευση, έξυπνη εργασία, online αγορές, τηλε-ιατρική, ψηφιακά απεριτίφ και online σεξ · δεν υπάρχει πλέον ούτε σπιθαμή ζωής που να ξεφεύγει απ’ την προσπάθεια ψηφιοποίησης και πλήρους αξιοποίησης της ύπαρξης.

Η εταιρεία Bouygues (γαλλικός βιομηχανικός κολοσσός που ασχολείται με τις κατασκευές, τα media και τα δίκτυα κινητών τηλεφώνωνcompany) δεν αποτελεί εξαίρεση και συμμετέχει μαζί με άλλες σε δαύτη την αχαλίνωτη κούρσα. Απ’ το 5G ως τις έξυπνες πόλεις, είναι παρούσα σε όλα τα μέτωπα.

Να λοιπόν γιατί, τη νύχτα μεταξύ 20ής και 21ης Νοέμβρη, πυρπολήσαμε ένα μηχάνημα σε εργοτάξιο της Bouygues στην περιοχή Montaudran, στην Τουλούζη.

Να αντεπιτεθούμε.

Πηγή: Act For Freedom Now

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.