Αργεντινή, Μπουένος Άιρες: Εκρηκτική επίθεση σε περιπολικό

Ως ανταπόκριση στο κάλεσμα από 16 ως 23 Μάη για δράσεις στήριξης προς τα ανατρεπτικά και αναρχικά συντρόφια μας που βρίσκονταν σε απεργία πείνας.

Δηλώνουμε πως μετά την ολοκλήρωση της απεργίας πείνας, νιώσαμε την ίδια αναγκαιότητα για δράση. Να ενστερνιστούμε την εμπρηστική/εκρηκτική πρακτική ως μια μορφή συνένοχης συνέχειας, με την οποία και στο παρελθόν και στο σήμερα μαχόμαστε τον εγκλεισμό στα κρατικά/καπιταλιστικά μπουντρούμια.

Τη νύχτα της 18ης Μάη καρφώσαμε έναν σωλήνα μονωμένο κι απ’ τις δυο πλευρές του, γεμισμένο με σκόνη από πυρομαχικά, σκόνη αλουμινίου και μαύρη πυρίτιδα. Τον πυροδοτήσαμε με χρονοδιακόπτη πλυντηρίου. Τοποθετήθηκε κάτω από ένα απ’ τα συνηθισμένα περιπολικά, λίγα μέτρα μακριά απ’ τη διοίκηση της 15ης κοινότητας της γειτονιάς του Villa Crespo, στην οδό Camargo. Και αυτό ήταν.

Μπορέσαμε ν’ ακούσουμε τον ισχυρό απελευθερωτικό θόρυβο κι έπειτα να δούμε την καταστροφή. Πρώτη μας στόχευση ήταν να προκαλέσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά. Δεύτερη ήταν η διάχυση της ενέργειας ώστε να αναδείξει και να προπαγανδίσει τη δράση καθ’ εαυτή, όχι ως πρωτοπορία που χρήζει μίμησης, αλλά ως καθημερινή στάση ζωής, ως αυτοπραγμάτωση. Ανταγωνιστική και ανατρεπτική. Δίχως να τίθενται αυτά τα σκεπτικά ως η αιχμή του αγώνα. Δε μας εκπλήσσει η σιγή ιχθύος απ’ τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης…

Όλα συνεχίζονται!!!

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!!

Πίσω στους δρόμους ο Marcelo Villarroel και όλα τα αναρχικά και ανατρεπτικά αιχμάλωτα συντρόφια, οι αιχμάλωτες της εξέγερσης στη Χιλή και ανά τον κόσμο, και οι αιχμάλωτοι Μαπούτσε. Λευτεριά σε όλες και όλους!

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ GABRIEL POMBO DA SILVA. Αυτή η δράση αφιερώνεται επίσης σ’ εσένα.

Πυρήνας βίας και θεάματος της στιγμής.

Πηγή: AMW English

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.