Ελβετία, Βασιλεία: Τα οχήματα πυροπροστασίας μπορούν επίσης να καούν

Κάναμε την αυτόνομη φλόγα να πιάσει τόπο για ένα φορτηγό της εταιρείας Contrafeu, θυγατρική της Securitas, τη νύχτα της 22/07. Όπως ήταν αναμενόμενο, το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό.

Η Securitas συμμετέχει σε και κερδοσκοπεί από την επιτήρηση, τον έλεγχο και τη βία απέναντι σε πρόσφυγες που κρατούνται ή “φιλοξενούνται” εξαναγκαστικά στα ομοσπονδιακά κέντρα κράτησης, στα κέντρα ασύλου και στις φυλακές για απελάσεις, όπως είναι το “Bässlergut” στη Βασιλεία. Ο έλεγχος και η παρακολούθηση του αστικού περιβάλλοντος αποτελεί επίσης στόχευση της αυτοαποκαλούμενης εταιρείας “ασφαλείας”. Αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από καλλωπισμένα λόγια που επί της ουσίας περιγράφουν τον τρόμο, την καταστολή και τον έλεγχο των ανθρώπων που δεν παραμένουν ή που δε θέλουν να παραμείνουν σιωπηλό παραγωγικό εξάρτημα του καπιταλιστικού, ρατσιστικού ελβετικού κανονικοποιημένου κράτους.

Όσοι παρέχουν προσωπικό και/ή υποδομές για να ασκηθεί κυρίαρχη βία και καταπίεση, πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τους την αυτο-ενδυνάμωση όσων δε δέχονται αυτήν την υποτίμηση της ανθρωπότητας.

Έτσι λοιπόν:
Περισσότερα φωτεινά παραδείγματα αλληλεγγύης!
Για έναν κόσμο δίχως σύνορα και φυλακές!
Κάτω η Ευρώπη-φρούριο!
Χαιρετισμούς και αλληλεγγύη σε όσους και όσες πλήττονται απ’ την καταστολή και την κρατική βία.

Πηγή: Dark Nights

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok