Ηνωμένο Βασίλειο: Ενημέρωση για την κατάσταση του αναρχικού σύντροφου Toby Shone

Λάβαμε και μεταφράσαμε: 9/10/2021

Η δίκη του Toby ξεκίνησε στις 6 Οκτώβρη στο δικαστήριο Bristol Crown. Οι κατηγορίες περί διαχείρισης του ιστότοπου 325, χρηματοδότησης τρομοκρατικών οργανώσεων διαμέσου της σελίδας, συγκέντρωσης και διάδοσης πληροφοριών χρήσιμες για τρομοκράτες, καταρρίφθηκαν σύνολες ένεκα έλλειψης επαρκών στοιχείων.

Οι υπόλοιπες κατηγορίες περί κατοχής ναρκωτικών πρώτης και δευτέρας τάξεως με στόχο την διακίνηση τους. Παραγωγή ναρκωτικού κατηγορίας Β και κατοχή ναρκωτικού κατηγορίας ΑΑ συνιστούν τις εκκρεμείς κατηγορίες. Στο παρόν αντιλαμβανόμαστε πως αυτό μπορεί να επιφέρει ποινή φυλάκισης από 3 έως 6 χρόνια.

Η εξαπολυμένη επιχείρηση Adream από το Βρετανικό κράτος αποτελεί μία προσπάθεια καταστροφής του 325 και των εκδόσεων του, μία επίθεση στην αντι-πληροφόρηση άμεσα συνυφασμένη με την κλιμακούμενη καταστολή εντός του νησιού από την έναρξη της πανδημίας και των επακόλουθων lockdown, μιας καταστολής ωστόσο πάντα υποβόσκουσας, μιας επίθεσης εναντίον πάσας έκφανσης ενεργής εξέγερσης στην περιοχή.

Δεν πιστεύουμε στο δίπολο ενοχής και αθωότητας, ούτε στην παθητικότητα, πιστεύουμε μόνο στην αλληλεγγύη ως εισφέρουσας ποιότητας στην συνέχιση του πολέμου ενάντια στο υπάρχον.

Δύναμη και αλληλεγγύη στον αναρχικό σύντροφο Toby Shore!

Τίποτα δεν τελείωσε, ο πόλεμος συνεχίζεται!

Συλλογικότητα Dark Nights