Γαλλία : Ένα αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας στις φλόγες.

Την Κυριακή το απόγευμα κινούμασταν προς το Σαιν Μαντέ και συναντήσαμε ένα αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας της κοινότητας Λε Κρεμλέν- Μπισέτρ. Παρκαρισμένο εκεί, σε έναν απόμερο, ήσυχο δρόμο. Το μόνο που έλειπε ήταν το κόκκινο χαλί. Ούτε ένας, ούτε δύο ψάξαμε για αναπτήρες και λίγο μετά το μπατσικό ξεκίνησε να τυλίγεται στις φλόγες.

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να επιτεθούμε σε μια αστυνομική δύναμη. Είναι μάιστα, τόσο προφανείς, που κάποιος θα θεωρούσε πως αυτές εδώ οι γραμμές δεν είναι καν απαραίτητες. Δεν υπάρχει εβδομάδα που να περάσει και να μην δεχτούν οι μπάτσοι πέτρες σε μια φτωχή γειτονιά. Εξάλλου, όλοι μισούν την αστυνομία!

Αλλά εμείς δεν είμαστε «ο καθένας». Ανάμεσα σε «όλους», υπάρχουν και αυτοί που ζητούν αλήθεια και δικαιοσύνη (λες και ο ρόλος της αστυνομίας στον κόσμο αυτό δεν ήταν προφανής, λες και μπορούμε να αντλήσουμε δικαιοσύνη από το κράτος). Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν μια πιο δημοκρατική αστυνομική δύναμη ή που την μισούν επειδή τους αποτρέπει από το να κάνουν τις δουλειές τους ή να οδηγούν γρήγορα.

Από την μεριά μας, επιθυμούμε τη κατάλυση κάθε εξουσίας, την κατάλυση του κράτους και της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης. Εμείς δεν είμαστε απλοί παράγοντες αταξίας μεταξύ άλλων. Εξάλλου, αυτή η περίφημη αταξία, είναι μόνο ένα μέσο (και για να την θεωρήσουμε ως μια υπερβολικά απαραίτητη προϋπόθεση ελευθερίας, φτάνουμε σε ένα είδος ιστορικού ντετερμινισμού, λες και ο σημερινός κόσμος δημιούργησε μόνος του τις αντιφάσεις που θα πρέπει να οδηγήσουν στην υπέρβασή του..), αλλά εμείς πιστεύουμε πως η ατομική βούληση είναι πολυ πιο σημαντική για να τείνει
προς την ελευθερία.

Γι’ αυτό συνεχίζουμε να λέμε δυνατά και ξεκάθαρα ζήτω η αναρχία!

Με την ευκαιρί αυτή στέλνουμε αγκαλία αλληλεγγύης στα συντρόφια που πρόσφατα υπέστησαν διώξεις στην Ιταλία.
Λευτεριά στον Alfredo και Michele! (δεν ξεχνάμε την Anna και τον Juan) Λευτερία σε όλους!

Λευτεριά σε όλους!

Κάποιες ατομικότητες.

Πηγή: darknights

Μετάφραση: Δ.ο Ragnarok