Ιταλία: Ενημερώσεις από τις κατασταλτικές επιχειρήσεις

Κάποιος θα μπορούσε να αναρωτηθεί γιατί να μην το θέλουμε όλο αυτό.

Στις 11 Νοέμβρη, πολυάριθμες έρευνες έλαβαν χώρα σε διάφορες Ιταλικές πόλεις και 6 συντρόφια επιβαρύνθηκαν με περιοριστικά μέτρα: εντός φυλακής για τον Alfredo Cospito, υπό κατοίκον περιορισμό ο Michele Fabiani, υποχρέωση να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους εντός των ορίων του δήμου κατοικίας και 3 παρόν τον μήνα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για τέσσερις ακόμα συντρόφους. Την περίοδο αυτή ενόσω το κράτος βαδίζει σε ένα αυξανόμενα δεσποτικό μονοπάτι για την διαχείριση των συνεχών κρίσεων, υπεύθυνο για τις οποίες είναι και το ίδιο, δεν θα έχανε την ευκαιρία εκπόνησης για πολλοστή φορά μιας κατασταλτικής επιχείρησης στοχοποίησης όσων του εναντιώνονται και αντιστέκονται σε αυτήν την τεράστια συγκέντρωση περιορισμών, απαγορεύσεων, εκβιασμών και τιμωριών.

Η κατηγορία είναι αυτή της συμμετοχής, με διάφορους τρόπους, στην έκδοση της αναρχικής εφημερίδας ”Βιτριόλι”. Δεν είναι πρώτη φορά μετατροπής του απλού τυπωμένου χαρτιού σε στοιχείο και ένδειξη ικανή να πυροδοτήσει κύματα ερευνών και συλλήψεων. ”Ήθελαν να επιτεθούν στο κράτος”, βροντούν τα διεθνή και τοπικά μέσα ενημέρωσης. Κάποιος θα ρωτούσε γιατί να μην το θέλουμε όλοι αυτό, ειδικά σε μια χρονική στιγμή όπου το κράτος αφενός ισχυροποιείται υπό τον αχό των επιβολών και της καταστολής στους δρόμους και αφετέρου αυξάνει το κόστος ζωής ενώ παράλληλα εισηγείται την απελευθέρωση των απολύσεων.

Απόλυτη αλληλεγγύη με τους υπό έρευνα και διωγμό συντρόφους. Λευτεριά για τον Michele και τον Alfredo.
Σύντροφοι από την επικράτεια του Βαρέζε.

Πηγή:darknights

Σχετικά με την προληπτική φραγή των εγχειρημάτων malacoda.noblogs.org και roundrobin.info στα πλαίσια της κατασταλτικής επιχείρησης Σιβίλλα

Ακολουθώντας την κατασταλτική επιχείρηση Σιβίλλα στις 11 Νοέμβρη 2021, ενάντια στο αναρχικό περιοδικό ”Βιτριόλι”, οι ιστοσελίδες roundrobin.info και malacoda.noblogs.org, υποβλήθηκαν σε προληπτική φραγή, σε μια προσπάθεια παρεμπόδισης της διαδικτυακής ανάγνωσης άρθρων δημοσιευμένων στην εφημερίδα ή και άλλων που οι δυνάμεις καταστολής πιστεύουν ότι συντάχτηκαν από τους υπό έρευνα συντρόφους. Οι δύο σελίδες καταρρίφθηκαν στην Ιταλία, συνεπώς προκειμένου να τις επισκεφθείτε σε αυτήν την χώρα απαιτείται η χρήση TOR ή VPN. Αλληλεγγύη με όσους συντρόφους συνελήφθησαν, ερευνήθηκαν και ανακρίθηκαν.

Πηγή:darknights

Μετάφραση: Δ.ο Ragnarok