Γαλλία: Επίθεση σε οχήματα της Eiffage

Γαλλία, Γκρενόμπλ: Εκδίκηση ενάντια στην μηχανή εκκενώσεων, τo ρατσιστικό δημαρχείο και τους συνεργούς του.

“Σε απάντηση της εκκένωσης του camp στο Alliance Park και στο κλείσιμο του καταυλισμού στη Rue des Alliés, κατά τη διάρκεια της νύχτας από 16 προς 17 Δεκέμβρη, ένα αυτοκίνητο της Eiffage σπάστηκε στο παρμπρίζ  και ένα αυτοκίνητο της Citiz που παρέχει ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα παραδόθηκε στη Φωτιά.

Στο Alliance Park το δημαρχείο, η νομαρχία και οι βρωμόμπατσοι δεν δίστασαν να βγάλουν δεκάδες ανθρώπους στο δρόμο και σε ακόμη πιο επισφαλείς καταστάσεις, καταστρέφοντας τις σκηνές τους με τα υπάρχοντά και τα χαρτιά τους μέσα. Ενώ η θερμοκρασία είναι κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου κάθε βράδυ.

Δεν πρόκειται,ρε ηλίθιοι, λίγες νύχτες σε ξενοδοχείο για τους ανθρώπους αυτούς να επιδιορθώσουν την εικόνα σας.
Η πολιτική της μη υποδοχής των εκτοπισμένων στη Γαλλία και στην Ευρώπη στενεύει ολοένα και περισσότερο.
Πόσοι ακόμα άνθρωποι θα πεθάνουν;

Η εταιρία Eiffage βοηθά στη δημιουργία CRAs και η εταιρία Citiz είναι αρωγός ώστε η Γκρενόμπλ να γίνει μια έξυπνη πόλη.
Οι πράσινοι το παίζουν οικολόγοι και προοδευτικοί αλλά είναι εξίσου βρόμικοι με όλους τους άλλους.
Εκτοπισμός ανεπιθύμητων, προσέλκυση επενδυτών και καλών Γάλλων, αύξηση του ελέγχου μέσω smartphone σε αυτοκίνητα, σκούτερ, ενοικιαζόμενα ποδήλατα.Τι έργο.

Η υλική και συναισθηματική αλληλεγγύη με τους εξόριστους είναι σημαντική, αλλά εξίσου σημαντική είναι και η επίθεση κατά των καταπιεστών.
Αυτό η ανακοίνωση αποτελεί ένα κάλεσμα για πίεση στο Δημαρχείο και τους συμμάχους του μέσω της επίθεσης στις υλικοτεχνικές υποδομές και στους ανθρώπους που κάνουν αυτό το όμορφο σύστημα να λειτουργεί. ”

Πηγή:darknights

Μετάφραση: Δ.ο Ragnarok