Σ.Α.Ε.Κ.Μ: [Θεσσαλονίκη] Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στα Δικαστήρια

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

11.02 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00

8/02 λίγες ώρες μετά από έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού, στο Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, συλλαμβάνονται δυο σύντροφοι και μια συντρόφισσα. Την επόμενη μέρα σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για: Συγκρότηση και ένταξη στην Οργάνωση Αναρχική Δράση, από κοινού πρόκληση έκρηξης με χρήση εκρηκτικών υλών, από κοινού κατασκευή, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών ή εκρηκτικών βομβών, από κοινού εμπρησμό, κατοχή, κατασκευή και προμήθεια πιστολιού, εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών μηχανισμών με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό ομάδων, οργανώσεων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με χρήση εκρηκτικών υλών.

Οι σύντροφοι και η συντρόφισσα έλαβαν προθεσμία για την Παρασκευή 11.02.

 

Στους δρόμους της εξέγερσης, τα αναχώματα στην καταστολή θα γίνουν νέα ορμητήρια αγώνα / Και στους αγώνες των εξεγερμένων οι τοίχοι κάθε φυλακής συντρίμμια..

 

Το ελάχιστο που έχουμε να πούμε είναι πως στεκόμαστε δίπλα σε εκείνους και εκείνες που στον κοινωνικό πόλεμο διάλεξαν στρατόπεδο. Σε εκείνους και εκείνες που πάλεψαν και παλεύουν με λύσσα ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας.

Οι σύντροφοι μας είναι σάρκα απ’ την σάρκα των κοινοτήτων του πολύμορφου αναρχικού αγώνα και θα κάνουμε τα πάντα για να τους φέρουμε πίσω.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΜΠΑΤΣΟΙ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή

Πηγή: athensindymedia