Γαλλία: 2 αναλήψεις ευθύνης.

Παρίσι, Γαλλία: Μία μικρή σπίθα εναντίον της Enedis.

Αρχές πρωίας 22 Ιανουαρίου, στην οδό Στρατηγού Μπιζό του Παρισίου, ένα βαν της Enedis, θυγατρική της πυρηνικής αυτοκρατορίας EDF, παραδόθηκε στην φωτιά.

Η παραπάνω δράση μπορεί να φαίνεται ευτράπελη εν συγκρίσει με μία κολοσσιαία βιομηχανική ομάδα, αλλά δεν έχει σημασία, τουλάχιστον δεν θα έχουμε περιορίσει τους εαυτούς μας στην φλυαρία, και σε κάθε περίπτωση αυτού του είδους οι ισχυρισμοί μας ωθούν μόνο στην παραίτηση. Μέσω αυτής της χειρονομίας και των ακόλουθων δηλώσεων μας, άρρηκτα συνυφασμένα μεταξύ τους, ελπίζουμε επίσης να εμπνεύσουμε περισσότερους ανθρώπους να αναλάβουνε δράση. Όσες επιθυμούν να δράσουν στην κατεύθυνση της ατομικής και συλλογικής χειραφέτησης, επειδή διαβλέπουν όχι μόνο πως η τεχνο-βιομηχανική κοινωνία οδεύει ακάθεκτα προς την οικολογική καταστροφή, αλλά και ότι οι προτεινόμενες ”λύσεις” στο σύνολο τους κατευθύνονται στο μονοπάτι μιας δεινότερης ατομικής υποδούλωσης. Και μακάρι οι μικρές μας σπίθες να βάλουν επιτέλους φωτιά στο πεδίο.

Μία αγκαλιά σε όσους μάχονται, ιδίως ενάντια στην πυρηνική ενέργεια. Οι σκέψεις μας στα έγκλειστα συντρόφια μας, μεταξύ αυτών ο Alfredo, ένας Ιταλός αναρχικός που πυροβόλησε πυρηνοκράτη. (στμ: μεγαλοστέλεχος πυρηνικής εταιρίας.)

Κάποιοι Αναρχικοί.

Πηγή:darknights

Μετάφραση: Δ.ο Ragnarok

Λιμόζ, Γαλλία: Νυχτερινό χτύπημα εναντίον του εμβολιαστικού διαβατηρίου

Την νύχτα της Δευτέρας 17 προς Τρίτης 18 Ιανουαρίου, τρία αυτοκίνητα της ARS πυρπολήθηκαν μπροστά από τα γραφεία του τοπικού οργανισμού υγείας  στο Λιμόζ. Σύμφωνα με Λαϊκούς του Κέντρου ( ή την αστυνομία ) δεν υπήρξε ανάληψη. Ε λοιπόν, ορίστε μία.

Υπάρχουν ολοένα και περισσότεροι ειδικοί και διαχειριστές, ενώ το νοσοκομείο πεθαίνει. Η ARS της Λιμόζ στοχοποιήθηκε την νύχτα της 17ης Γενάρη επειδή εκεί ακριβώς αποφασίζονται οι προτεραιότητες της υγείας και περίθαλψης: λιγότερες κλίνες, λιγότερο προσωπικό, πολλές μονάδες εντατικής θεραπείας κλειστές, και το εμβόλιο που δεν μπορεί πλέον να θεωρείται μία απλή παροχή υγείας. Η δράση τοποθετείται ενάντια στο εμβολιαστικό διαβατήριο, όχι εναντίον των εμβολίων ή των φροντιστών. Εναντιώνεται στην προελαύνουσα κοινωνική εξαθλίωση και τον φασισμό που φωλιάζει σταδιακά εκεί.

Πηγή:darknights

Μετάφραση: Δ.ο Ragnarok