Solo, Ινδονησία: Ανακοίνωση – Ανάληψη ευθύνης από τη Μονάδα Nemesis/FAI-IRF

Αληλεγγύη στους αναρχικούς/ες κρατούμενους/ες!

«Για αυτόν που έχει τον λύκο της δράσης μέσα του/της, δεν είσαι μόνος/η»

Στις 2 Μαρτίου, πυρπολήθηκε ένα αστυνομικό φυλάκιο που βρίσκεται δίπλα από το Tugu Mahkota, στο Solo της Ινδονησίας και ρίχτηκαν βόμβες μολότοφ στο εργοστάσιο Waskita Colomadu στο Solo της Ινδονησίας.

Αξιώνουμε αυτές τις ενέργειες ως ενέργειες των συνωμοτών μας με στόχο να επιτεθούν στις αρχές και τις εταιρείες που ευθύνονται για την αρπαγή της γης και τις οικοκτονίες!

Ο κόσμος έχει αλλάξει πολύ και η εξέγερση κατά της εξουσίας δεν πρέπει να μείνει πολύ πίσω στις προσπάθειές της να αναπτύξει στρατηγικές σχετικές με την κατάσταση κάθε τόπου. Δεν θέλουμε να περιορίσουμε τον αγώνα Μας να είναι παρόμοιος με αυτόν των “αναρχοαριστερών/συνδικαλιστών” αριστερών και δισέγγονων του Μαρξ που πέφτουν πάντα στον ίδιο λάκκο στον δικό τους αγώνα για την απλή κατάληψη των μέσων παραγωγής. Στην προκειμένη περίπτωση θέλουμε να καταστρέψουμε τα μέσα παραγωγής ή όποιες εκμεταλλευτικές μηχανές κυριαρχούν πάνω μας.

Για εμάς η επανάσταση δεν είναι κάτι που μπορεί να περιμένει κανείς όπως οι θρησκευόμενοι άνθρωποι που περιμένουν την ημέρα της κρίσης, γι’ αυτό θέλουμε τα όνειρά μας να πραγματοποιηθούν εδώ και τώρα και στη συνέχεια να μετατρέψουμε τα λόγια μας σε πράξεις μαζί με την κριτική της Αρρωστημένης Κοινωνίας (“Κοινωνία του Θεάματος”).

Επομένως, η ψευδαίσθηση της επανάστασης ότι θα υπάρξει μια παγκόσμια επανάσταση στο μέλλον θα έχει κρίσιμο αντίκτυπο στους εξεγερμένους, όπου η παθητικότητα μολύνει κάθε εξεγερμένο που πέφτει στην ψευδαίσθηση της επερχόμενης παγκόσμιας επανάστασης. Αντί να προχωρήσουν πέρα από τον αγώνα που έχουν εξαντλήσει, έχουν βολευτεί στη ζώνη άνεσής τους, ενώ απολαμβάνουν κάθε φαντασίωση επανάστασης στον σημερινό κόσμο του θεάματος.

Κάθε λέξη για τον αγώνα που βγαίνει από κάθε στόμα ρεφορμιστών ακτιβιστών, αριστερών, αναρχοαριστερών, δεν είναι παρά πτώματα που θέλουν να μας εντάξουν στο σύστημα που κυριαρχεί ξανά!

Η φωτιά που εξαπολύσαμε δεν ήταν απλώς μια μορφή ανούσιας επίθεσης κατά της κρατικής και καπιταλιστικής ιδιοκτησίας, αλλά η φωτιά μας είναι επίσης παρούσα ως μια μορφή αλληλεγγύης για κάθε αναρχικό/ιά μαχητή/τρια που κρατείται ή φυγαδεύεται από κακόβουλους κρατικούς μηχανισμούς.
Και να μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην ίδια γραμμή με τους/τις αναρχικούς/ες αντάρτες/τισσες πόλης στην Ουκρανία και στη Ρωσία που αντιμετωπίζουν τον πόλεμο με τον δικό τους/τις τρόπο εξέγερσης ενάντια σε κάθε μορφή κρατικής εξουσίας, είτε πρόκειται για το ρωσικό είτε για το ουκρανικό κράτος, αλληλεγγύη στους απανταχού αναρχικούς/ες!

Θάνατος σε όλα τα κράτη!

Αλληλεγγύη σημαίνει επίθεση!

Ζήτω οι αναρχικοί/ες κρατούμενοι/ες!

Ζήτω η ΣΠΦ/FAI-IRF

Ζήτω η Αναρχία!

Μονάδα Nemesis/FAI-IRF (αυθόρμητοι και αποκεντρωμένοι πυρήνες)

Μετάφραση : ΔΟ ΕΗΦ

Πηγη: Dark Nights