Ιταλία: Αφίσα αλληλεγγύης στον Juan για την επίθεση στην Λέγκα του βορά.

Ιταλία: Αφίσα – Σε Όσους κρύβουν μία βόμβα στην καρδιά τους.

Τον Αύγουστο του 2018, δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί, ένας εκ των οποίων δεν ενεργοποιήθηκε, τοποθετήθηκαν δίπλα στα τοπικά γραφεία της Λέγκας του βορά στην Βιλόρμπα ( στα προάστια του Τρεβίζο ).
Μία δράση ”ενάντια στους πολιτικάντιδες, τους μπάτσους και τους ρουφιάνους τους.”
Ο Juan, φίλος και σύντροφος μας, κατηγορείται για την επίθεση και το δικαστήριο του Τρεβίζο τον τρέχει για ‘μακελειό άνευ διακρίσεως’.

Η κατηγορία για αδιάκριτη και αχρεία σφαγή απηχεί τον ανεστραμμένο κόσμο στον οποίο ζούμε. Ο δολοφόνος εκατοντάδων ανθρώπων στους δρόμους, στα εργοστάσια, στα ψυχιατρικά νοσοκομεία και στις φυλακές, αυτός που, για δεκαετίες, υποθάλπει αφεντικά υπεύθυνα για τους θανάτους εργατών εξαιτίας της έκθεσης τους σε αμίαντο, ή για την δηλητηρίαση ολόκληρων πληθυσμών λόγω της μόλυνσης του αέρα, των υδάτων και των εδαφών, ο υπαίτιος για τον εγκλεισμό εκατομμυρίων ανθρώπων στις οικείες τους, ενώ παράλληλα εξανάγκαζε ηλικιωμένους να πεθαίνουν αβοήθητοι από Covid και μοναξιά μέσα στα RSAs ( γηροκομεία ), ο ένοχος για τις λεηλασίες και τους βομβαρδισμούς ολάκερων χωρών και στην συνέχεια για την εγκατάλειψη όσων προσπαθούσαν να διαφύγουν από την μιζέρια και τον πόλεμο ενώ βούλιαζαν στην Μεσόγειο ή πάγωναν σε κάποιο δάσος. Ναι, ακριβώς αυτός, η αυτού μεγαλειότης, το Ιταλικό κράτος, κατηγορεί για αδιάκριτη σφαγή έναν αναρχικό, έναν εχθρό κάθε εξουσίας και καταπίεσης.

Εξάλλου, όταν ένας επικεφαλής του ΝΑΤΟ (Francesco Paolo Figliuolo, διοικητής του Ιταλικού στρατού, από τον περασμένο Μάρτιο είναι επίσης έκτακτος επίτροπος για την διαχείριση της πανδημικής κρίσης Covid-19 ) Όταν ένας τραπεζίτης ( Mario Draghi, εν ενεργεία επικεφαλής της Ιταλικής κυβέρνησης, πρώην γραφειοκράτης του υπουργείου οικονομικών, διευθυντής της Ιταλικής κεντρικής τράπεζας και της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας, όταν η τελευταία επέβαλε ”πολιτικές αυστηρότητας” στην Ελλάδα ), ήδη έχοντας συνεισφέρει στην εξαθλίωση του Ελληνικού πληθυσμού, επιβάλλουν την κατοχή πιστοποιητικών εν ονόματι της ”ευθύνης απέναντι στους άλλους”, είμαστε εκ των προτέρων σε επιφυλακή.
Η βιαιοπραγία των πολιτικών έναντι των λέξεων είναι μία αντανάκλαση της ασκούμενης βίας στα ανθρώπινα όντα και στην φύση.
Φαίνεται πως, για χιλιάδες ανθρώπους, το καμπανάκι του κινδύνου χτυπάει τώρα.
Για τον Juan, έχει ηχήσει εδώ και καιρό, όταν μετέτρεψε την καρδιά του σε ωρολογιακή βόμβα, έτοιμη να εκραγεί ενάντια σε κάθε αδικία.

Τώρα, καθώς η στιγμή της ποινής του πλησιάζει, νιώθουμε ακόμα πιο έντονα την ανάγκη να του δείξουμε την αλληλεγγύη και την εγγύτητα μας.

Επειδή γνωρίζουμε το θάρρος και την ευαισθησία του.
Επειδή έτσι συμβαίνει μεταξύ συντρόφων ενός κοινού ιδανικού.
Επειδή οποιοσδήποτε άνθρωπος επιτέθηκε στα γραφεία της Λέγκας, ανεξαρτήτως ποιος είναι, πρόσφερε μία συμβολή ανθρωπιάς σε έναν κόσμο ολοένα και πιο απάνθρωπο.
Επειδή η ζωή είναι πολύ σύντομη για να μην ξεχειλίζει από διάπυρα όνειρα.

Αναρχικοί/ες

Πηγή: https://darknights.noblogs.org/post/2021/12/09/italy-to-those-who-have-a-bomb-in-their-heart/

Μετάφραση: Δ.ο Ragnarok