Ισπανία, Μαδρίτη: Πυρπόληση οχήματος της τράπεζας Santander

Ισπανία, Μαδρίτη – Η δύναμη της πράξης: Πυρπόληση οχήματος της τράπεζας Santander

Πως θα μπορούσαμε να μη δράσουμε εν μέσω μιας περιόδου θεωρητικού και πρακτικού αφοπλισμού των επαναστατικών δυνάμεων; Πως να μην καταφύγουμε ξανά στην ισχύ των πράξεων, στην άμεση δράση, να θυμηθούμε πως ο πόλεμος ενάντια σε ό,τι μας καταπιέζει θα είναι υπόθεση όσων αισθάνονται την καταπίεση ή δε θα είναι τίποτα;

Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, κατά την διάρκεια της νύχτας, ένα όχημα της τράπεζας Santander πυρπολήθηκε στη Vallekas. Ελπίζουμε ο αγώνας να συνεχίσει να πλήττει τους υπαίτιους για τη μιζέρια μας. Επειδή δεν ξεχνάμε τον ρόλο της τράπεζας Santander στην καταστολή της εξέγερσης στην Χιλή, επειδή δεν ξεχάσαμε τις βρώμικες δραστηριότητές τους στις φυλακές, επειδή η καπιταλιστική απληστία τους είναι ολοφάνερη σε κάθε έξωση, επειδή οι τράπεζες, όπως οι επιχειρηματίες, οι υπουργοί, οι δήμαρχοι, οι βουλευτές, οι πολιτικοί, οι δικαστές, οι σύμβουλοι και το ίδιο το κράτος αποτελούν σημείο κλειδί στον τροχό του συστήματος υποδούλωσης και εκμετάλλευσής μας.

Δύναμη και αλληλεγγύη σε όσους υφίστανται τις κρατικές επιθέσεις!

Ειδικούς χαιρετισμούς στα συντρόφια μας από το Tetuan που δέχθηκαν επίθεση στις τον Μάη και στα κατηγορούμενα συντρόφια για την πυρπόληση ενός atm στις 11 Απρίλη του 2018.

Αναρχικοί

Πηγή: anarchistsworldwide

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.