16-21 Οκτώβρη: Διεθνής βδομάδα αλληλεγγύης στα αιχμάλωτα συντρόφια της υπόθεσης PDI στη Χιλή

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ PDI ΑΠΟ ΤΙΣ 16 ΩΣ ΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ

Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ

Σήμερα απευθύνουμε ένα κάλεσμα σε αλληλεγγύη, σε μάχη και σε αμεση δράση.

Δεν θα συνθηκολογήσουμε, δεν θα ξεκουραστούμε μέχρις ότου γκρεμίσουμε τα τείχη των φυλακών, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θα παραιτηθούμε, δεν θα γονατίσουμε, ακόμα κι αν τα βήματά μας παρακολουθούνται, ακόμα κι αν οι συζητήσεις μας καταγράφονται, ακόμα κι αν οι ενέργειές μας καταδιώκονται. Εμείς εδώ δεν ψάχνουμε ούτε το βόλεμα, ούτε τη δόξα, όπως άλλες ομάδες που πιαστήκανε από το θέμα από προσωπικό συμφέρον. Αυτό το κάλεσμα γεννιέται από την οργή που προκαλεί η επίθεση του αστυνομοκρατικού μηχανισμού εναντίον των συντρόφων μας, ενόσω στη φυλακή λαμβάνουν χώρα εκδικητικές ενέργειες με στόχο να κάμψουν το ηθικό τους ενόψει της ιεροεξέτασης που πλησιάζει, αλλά και το ηθικό των οικογενειών και συντρόφων τους με τραμπουκισμούς και παρακολουθήσεις επειδή δεν τα παρατάνε.

Εδώ πέρα δεν υπάρχει χώρος για αμφιβολίες, ας σας είναι σαφές πως δεν θα υποχωρήσουμε και πως θα το επαναλάβουμε μέχρι να κουράσει πως δεν παραδινόμαστε ποτέ.

Αυτό είναι ένα κάλεσμα σε πολύμορφες δράσεις αλληλεγγύης στα αιχμάλωτα συντρόφια μας που διώκονται για την «υπόθεση PDI» με την οποία η εξουσία αποζητά να εκδικηθεί για την εμπρηστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε από ατομικότητες τον Νοέμβρη 2014 έξω από το τμήμα της ταξιαρχίας ανθρωποκτονιών.

Απευθύνουμε ένα κάλεσμα σε μια βδομάδα αλληλεγγύης που ξεπερνά τα σύνορα οποιουδήποτε έθνους κράτους, αυτό το κάλεσμα στοχεύει στο να γίνει σαφές σε εισαγγελείς, μπάτσους και δεσμοφυλάκους πως τα συντρόφια μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, έχουνε μια αγέλη πλάι τους που δεν θα συνθηκολογήσει και δεν θα διστάσει να τους βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, να τους κάψει και να φυτέψει σφαίρες στα κεφάλια τους.

Η αγάπη μας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, το μίσος μας το καλλιεργούμε και το συλλέγουμε σε δράσεις ενάντια στους ανθρωποφύλακες.

Στις 21 Οκτώβρη 2016, μέρα ολοκλήρωσης αυτού του καλέσματος σε δράσεις ενάντια στον εγκλεισμό των συντρόφων μας, ξεκινάει η ακροαματική διαδικασία εναντίον του Μανουέλ, της Μαρία Πας, της Νάτυ, του Αμαρού και του Φελίπε, που αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης περίπου 23 χρόνων.

«Η αλληλεγγύη στις/ους κρατούμενες/ους αποτελεί ένα από τα βασικά θεμέλια αυτού του αγώνα, γιατί ένας αδερφός έγκλειστος δεν είναι πεθαμένος κι είναι σημαντικό να τον κρατάμε παρόντα στη θύμηση και στη δράση, γιατί όλες οι χειρονομίες διαρρηγνύουν τα τείχη της φυλακής, διατρέχουν χιλιόμετρα και σβήνουν το αίσθημα της εγκατάλειψης που εδω μέσα νιώθουμε με ακόμη μεγαλύτερη δριμύτητα.»*

Αυτό το κάλεσμα δεν μας ανήκει, είναι απλά μια κραυγή προς όλο τον πλανήτη, αλλά και η θέση που παίρνουμε απέναντι στο κράτος-μπατσαρία που μας την έχει στημένη, είναι μια πρόσκληση σε δράση για τον καθένα και την καθεμία, κάθε ομάδα και κάθε ατομικότητα που νιώθει το αίμα του/της να βράζει μπροστά στην εξαθλίωση τούτης της ζωής. Συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις-συζητήσεις, δράσεις, προπαγάνδα, η φαντασία μας δεν έχει όρια, ας συνωμοτήσουμε ώστε η αλληλεγγύη να μην κοπάσει κι έτσι ώστε οι δεσμοφύλακες να καταλάβουν πως τα συντρόφια μας δεν είναι μόνα τους.

ΕΝΕΡΓΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΑΠΑΧΘΕΝΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ!

Πυρήνας Προπαγάνδας Moica Morada

* Απόσπασμα από επικοινωνηθέν του συντρόφου Μανουέλ στο πλαίσιο της διεθνής εβδομάδα αλληλεγγύης (23-30 Αυγούστου 2015).

semana-solidaria-caso-pdi

Κανείς/καμιά δεν είναι μόνος/η, τίποτα δεν ξεχνιέται.
Λευτεριά στις αιχμάλωτες κι αιχμάλωτους πολέμου.

Εβδομάδα αλληλεγγύης ενόψει της δίκης για την «υπόθεση PDI».

Απευθύνουμε ένα κάλεσμα στον πολλαπλασιασμό των δράσεων ενάντια στην εξουσία, συγκρουόμενοι με κάθε Αρχή.

Δικαστές, δεσμοφύλακες, εισαγγελείς και μπάτσοι είναι και θα ‘ναι από σήμερα και για πάντα εχθροί μας και δεν πρόκειται να ξαποστάσουμε μέχρι να καταστρέψουμε και το τελευταίο προπύργιο της κοινωνίας του εγκλεισμού… είμαστε σε πόλεμο!

-Μαουρίσιο Μοράλες

Αναδημοσιεύτηκε από contra info

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.