Ιταλία, Ρώμη: Κατασταλτική επιχείρηση “Bialystock”

Αναμένοντας περαιτέρω πληροφορίες, ενημερωθήκαμε απ’ τα καθεστωτικά μέσα πως το πρωί της 12/06/2020, η εισαγγελική αρχή της Ρώμης πραγματοποίησε 7 συλλήψεις, με αποτέλεσμα 5 άτομα να φυλακιστούν, στα πλαίσια κατασταλτικής επιχείρησης εν ονόματι “Bialystock”.

___________________________

Συλλήψεις στη Ρώμη

Τα συντρόφια Daniele, Nico, Francesca, Falla, Flavia, Claudio και Robi συνελήφθησαν, πιθανώς με τον (τρομονόμο) 270bis και τον νόμο περί υποκίνησης.

Στα πλαίσια της επονομαζόμενης “Επιχείρησης Bialystock”, σύμφωνα με τις εφημερίδες, επτά συντρόφια συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της οργάνωσης με σκοπό την τρομοκρατία και την ανατροπή της δημοκρατικής τάξης, της τέλεσης τρομοκρατικής πράξης με θανατηφόρους μηχανισμούς κι εκρηκτικά, της κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, της υποκίνησης σε διάπραξη εγκλημάτων ενάντια σε πρόσωπα του Κράτους, καθώς επίσης και του εμπρησμού και της φθοράς με σκοπό την τρομοκρατία και την ανατροπή της κυρίαρχης δημοκρατικής τάξης.

Οι έρευνες ξεκίνησαν έπειτα απ’ την εκρηκτική επίθεση στο αστυνομικό τμήμα του San Giovanni, στη Ρώμη, στις 7 Δεκεμβρίου του 2017.

___________________________

Σχετικά με την επιχείρηση “Bialystock”

Νά ‘μαστε πάλι.

Για πολλοστή φορά, πραγματοποιήθηκε αντι-αναρχική κατασταλτική επιχείρηση τα ξημερώματα της 12/06/2020 στις περιοχές που κυριεύονται απ’ το Ιταλικό, το Γαλλικό και το Ισπανικό Κράτος. Με στυλάκι μεγαλοπρεπές, φορώντας μπαλακλάβες και με τα όπλα να ρίχνουν φως, οι μπάτσοι ερεύνησαν διάφορα σπίτια, κατάσχεσαν τα συνήθη αντικείμενα και συνέλαβαν 7 άτομα, 5 εκ των οποίων βρίσκονται φυλακισμένα, και 2 υπό κατ’ οίκον περιορισμό.

Τίποτα καινούργιο υπό τον έναστρο ουρανό.

Οι κατηγορίες του κράτους εναντίον τους ποικίλουν, κι ανάμεσά τους βρίσκεται η κλασική περί ανατρεπτικής οργάνωσης με σκοπό την τρομοκρατία, όπως επίσης και ο εμπρησμός, η υποκίνηση σε διάπραξη εγκλήματος, κλπ., κλπ.

Τώρα, καθώς δεν είναι τόσο δα σημαντικό να μπλεκόμαστε με τις δικαστικές τους επικρίσεις, είναι αναγκαίο να επαληθεύσουμε πως η άμεση δράση, η αλληλοβοήθεια, η άρνηση κάθε ιεραρχίας κι εξουσίας, και η πρακτική της αλληλεγγύης αποτελούν εκφράσεις της αναρχικής μας τάσης.

Διόλου δε μας αφορά να μπούμε στη λογική ενόχου/αθώου, οι ατομικότητες που βάλλονται είναι συντρόφια μας κι έχουν την εγγύτητά μας, την αλληλεγγύη μας και τη συνενοχή μας.

Σκουπίδια της ROS (Μονάδα Ειδικών Επιχειρήσεων),
περί ορέξεως…

Κάποιοι καταληψίες της Bencivenga Occupato

Προς το παρόν, οι διευθύνσεις που μας έχουν γνωστοποιηθεί απ’ τα συντρόφια είναι οι εξής:

Nico Aurigemma
C.C Rieti
Viale Maestri Del Lavoro, 2
02100 Vazia (RI)

Flavia Di Giannantonio
C.C Femminile Rebibbia
Via Bartolo Longo 92.
Roma 00156

Claudio Zaccone
C.C Siracusa Via Monasteri, 20C.
Contrada Cavadonna
Siracusa 96100

Πηγή: Act For Freedom Now

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.