Μαύρη Διεθνής: Μπροσούρα – Εμπρηστικοί Διάλογοι

Εμπρηστικοί διάλογοι για την εξάπλωση της αναρχικής ανταρσίας
(Εκδόσεις Μαύρη Διεθνής)

Έντυπα τεύχη θα ακολουθήσουν σύντομα.

Παρουσιάζουμε μία νέα κυκλοφορία των εκδόσεων της Μαύρης Διεθνούς, ένα διεθνές εγχείρημα αναρχικής διάχυσης που, εφορμώντας από μία αφορμαλιστική και ανατρεπτική διάθεση, επανεμφανίζεται στα Ισπανικά, τα Ιταλικά και τα Αγγλικά με τον τίτλο: ”Εμπρηστικοί Διάλογοι για την εξάπλωση της Αναρχικής Ανταρσίας”. Ο τίτλος βασίζεται στον διάλογο αναφορικά με την πορεία του αναρχικού πολέμου μεταξύ των συντρόφων Alfredo Cóspito, Gustavo Rodríguez και Gabriel Pombo da Silva.

Συνειδητά αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε αυτό το έντυπο στις 22 Μάη, γιορτάζοντας εγκαίρως την ημέρα του Χάους, ενθυμούμενοι τον σύντροφο Mauricio Morales, ο οποίος μία μέρα σαν αυτή, το 2009, αναχώρησε από αυτήν τη ζωή πολεμώντας ενάντια στην κυριαρχία, όταν η βόμβα που μετέφερε στο σακίδιό του εξερράγη πρόωρα λίγα μέτρα μακριά από τη σχολή δεσμοφυλάκων στη Χιλή.

Αφιερώνουμε αυτό το βιβλίο σε όλα τα φυλακισμένα συντρόφια μας ανά τον κόσμο με ειδική μνεία στον σύντροφο Alfredo Cospito, έγκλειστο στην Ιταλία, και στον πολυαγαπημένο μας Gabriel Pombo Da Silva, ο οποίος συνελήφθη στην Πορτογαλία και εκδόθηκε στην Ισπανία κατά τη διάρκεια έκδοσης αυτού του βιβλίου. Στέλνουμε όλη μας τη δύναμη στον σύντροφο Gabriel, γνωρίζοντας πως σήμερα αντιμετωπίζει τη νέα αυτή εκδικητική επιχείρηση εις βάρος του, λόγω του αδιάκοπου και αμείωτου αγώνα του.

Το έντυπο αυτό θα κυκλοφορήσει σε υλική μορφή εντός χώρων συγγένειας μεταξύ συντρόφων και ποικίλων αναρχικών εγχειρημάτων ανά τον κόσμο. Σας προσκαλούμε να υποστηρίξετε έμπρακτα τη διάδοσή του αναπαράγοντας την ψηφιακή μορφή του, τυπώνοντας αντίτυπα και προγραμματίζοντας παρουσιάσεις και εκδηλώσεις όπου κυριαρχεί η θέληση να πραγματοποιηθεί το αδύνατο, προκειμένου να εξαπλωθεί το χάος και να επεκταθεί ο αναρχικός πόλεμος.

Σύμπραξη συντακτών της Μαύρης Διεθνούς

Αγγλικά | Incendiary Dialogues
Ισπανικά | Diálogos Incendiarios
Πορτογαλικά | Diálogos Incendiarios
Ιταλικά | Dialoghi incendiari

Πηγή: 325

Μετάφραση: Δ.Ο Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.