Γερμανία: Πυρπόληση φορτηγού της DB Shenker

Νυρεμβέργη,Γερμανία:Πυρπόληση φορτηγού της DB Shenker

Tα ξημερώματα της 16η Οκτωβρίου πυρπολήσαμε ενα φορτηγό της DB Schenker μπροστά από τη φυλακή της Νυρεμβεργης. Η εταιρεία DB Schenker πλουτίζει μεταξύ άλλων με την επιμελητεία για τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ ενώ είναι υπεύθυνη και  για τη μεταφορά οπλισμού στον τουρκικό στρατό.

«Η DB Schenker, θυγατρική της Deutsche Bahn, μαζί με την εταιρεία ESG Elektroniksystem- und Logistik-GmbH διαχειρίζονται μια μεγάλη κεντρική αποθήκη για τις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις στο Kassel-Kaufungen. Η Κεντρική Ομοσπονδιακή Αποθήκη – ZEBEL εν συντομία – έχει συνολική έκταση περίπου 17.000 τετραγωνικών μέτρων.

Πρόκειται για προμηθευτή πολιτικών εταιρειών και στρατιωτικών εγκαταστάσεων που συντηρούν/επισκευάζουν αμυντικά συστήματα και οχήματα για τις ένοπλες δυνάμεις της Γερμανίας(Bundeswehr).

Η DB Schenker δίνει  προτεραιότητα στη μεταφορά πολεμικού υλικού.
Η Deutsche Bahn αποτελέι τον κορυφαίο συνεργάτη επιμελητείας του ΝΑΤΟ .Είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά πολεμικών προμηθειών στα γερμανικά στρατεύματα και στον εταίρο τους, το φασιστικό τουρκικό Κράτος.
Η Deutsche Bahn επωφελείται έτσι άμεσα από τον πόλεμο κατά του κουρδικού άμαχου πληθυσμού και την μάχη κατά των Μονάδων Προστασίας του Λαού YPG / YPJ».

(Απόσπασμα από ανάληψη ευθύνης για την πυρπόληση τεσσάρων φορτηγών της DB στο Ροστοκ).

Επιπλέον, θέλαμε να εκφράσουμε την οργή μας για τις προφυλακίσεις και τις ποινές των συντρόφων μας. Λίγη ώρα αργότερα, υπήρξαν περισσότερες φωτιές στην πόλη.

Λευτεριά στον Jan (εγκλειστος στη φυλακή της Νυρεμβέργης στα πλαίσια υπόθεσης που αφορά το δημόσιο χώρο και τον εξευγενισμό)
Λευτεριά στον  Dy (περισσότερες πληροφορίες εδώ https://athens.indymedia.org/post/1614768/)
Λευτεριά στon Jo
Λευτεριά στην Lίna(ένα χρόνο στη φυλακή με την κατηγορία εκληματικής οργάνωσης για αντιφασιστικές επιθέσεις)

Λευτεριά σε όλους/ες

Πηγή: darknights

Μετάφραση: Δ.ο Ragnarok