Ιταλία: Εισβολές σε σπίτια δεκάδων συντροφιών σε όλη την επικράτεια από τις ειδικές μονάδες των Καραμπινιέρι.

Ιταλία: Στις 11/11/2021, οι ROS [ Ειδικές Δυνάμεις των Καραμπινιέρι ]εισέβαλαν σε σπίτια δεκάδων συντρόφων σε όλη την Ιταλική επικράτεια.

Στις 4 τα ξημερώματα της 11/11/2021, οι ROS [ Ειδικές Δυνάμεις των Καραμπινιέρι ] εισέβαλαν στα σπίτια δεκάδων συντροφιών σε όλη την Ιταλική επικράτεια κατόπιν εντολής του PM Comodi για μία έρευνα ενορχηστρωμένη από τους συνήθεις ύποπτους Nobili και Basilone.

Ο Alfredo, ήδη φυλακισμένος για τον πυροβολισμό του Adinolfi, μεγαλοστελέχους της Ansaldo Nucleare, και για την επιχείρηση ”Scripta Manent”, ενημερώθηκε για ακόμη μία προδικαστική φυλάκιση. Ένας άλλος σύντροφος τέθηκε υπό κατ΄οίκον κράτηση, τέσσερις ακόμα υποχρεώθηκαν σε περιορισμό των μετακινήσεων τους στον τόπο διαμονής τους δίνοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρόν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Η κύρια κατηγορία είναι αυτή της συγκρότησης και προώθησης ενός συνδέσμου με τρομοκρατικές προθέσεις, μία κατηγορία περιστρεφόμενη κυρίως γύρω από την εφημερίδα ”Βιτριόλι” ( Vetriolo ) και ορισμένα δημοσιευμένα εντός της άρθρα.

Επιπλέον, λόγω της επιχείρησης οι συντάκτες του Roundrobin πληροφορήθηκαν το ίδιο βράδυ πως βρίσκονται υπό διερεύνηση: οι κατηγορίες ( απειλές, υποκίνηση σε εγκληματικές πράξεις, σύμπραξη με τρομοκρατικές σκοπιμότητες ) συνδέονται με την δημοσίευση ορισμένων γραπτών τα οποία κατά την γνώμη των μπάτσων υπογράφονται από κάποιους εκ των υπό διερεύνηση συντρόφων.

Ως διαχειριστική ομάδα του Roundrobin θέλαμε πάντα να προσφέρουμε χώρο σε όλες τις αναρχικές ιδέες και αντιπαραθέσεις νιώθοντας περήφανοι για την επιλογή μας να δημοσιεύσουμε τα γραπτά των κατηγορούμενων συντρόφων μας.

Παρά τις δυσκολίες ένεκα των οποίων η λειτουργία της σελίδας έχει διακοπεί για σχεδόν έναν μήνα, θα την επαναλειτουργήσουμε από τώρα προσφέροντας χώρο στις συμβολές και πρωτοβουλίες που θα λαμβάνουμε, αδιαφορώντας για το τι νομίζουν οι σιχαμεροί υπηρέτες της κυριαρχίας.

Αλληλεγγύη σε όσα συντρόφια διώκονται και δέχθηκαν επιδρομή.

Πάντα με το κεφάλι ψηλά.

Ζήτω η Αναρχία.

Πηγή:actforfreedom

Μετάφραση: Δ.ο Ragnarok.