Διεθνής Εβδομάδα Αλληλεγγύης με τα Αναρχικά Έγκλειστα Συντρόφια: 23–30 Αυγούστου 2019

Πλησιάζουμε στην 7η Διεθνή Εβδομάδα Αλληλεγγύης με τα Αναρχικά Έγκλειστα Συντρόφια. Για 6 χρονιές, σας καλούμε να δείξετε αλληλεγγύη με τα συντρόφια μας ανά τον κόσμο. Οι καταδίκες στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Ρωσσία, καθιστούν όλο και πιο πολλά αναρχικά συντρόφια βορά στο σύστημα εγκλεισμού.

Είναι καθήκον μας, όσων βρισκόμαστε εκτός των τειχών, να βοηθήσουμε τα συντρόφια μας να εκτίσουν τις ποινές τους γνωρίζοντας πως δεν τα αφήνουμε μόνα στον αγώνα τους. Ίσως να μη γνωρίζετε τους ανθρώπους αυτούς. Ίσως να μη μιλάτε τη γλώσσα τους, κι ακόμη πιο πιθανό να μην τους συναντήσετε και ποτέ. Μα μέσω των δράσεών σας δείχνετε πως αυτός ο κόσμος τους καλωσορίζει. Τους καλωσορίζει πιότερο απ’ τους δεσμοφύλακες και τους δικαστές. Πιότερο από προέδρους κι άρχοντες. Γι’ αυτό, αφήστε την αλληλεγγύη σας να ξεγλιστρήσει ανάμεσα απ’ τα τείχη των φυλακών, και παλέυτε ώσπου όλα να είναι ελεύθερα!

Ανυπομονούμε ν’ ακούσουμε τις ιστορίες σας από δράσεις κι εκδηλώσεις. Στείλτε λοιπόν στο tillallarefree@riseup.net. Στο τέλος της εβδομάδας θα κάνουμε μια σύνοψη των εκδηλώσεων αυτών.

Πηγή: https://solidarity.international/

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.