Χιλή: Γράμμα του αντιεξουσιαστή φυλακισμένου Juan Flores Riquelme

” Περιστοιχίζουμε τους εαυτούς μας με όσες επιλέγουν και εξάρουν την ασυνθηκολόγητη επίθεση, συνεχίζοντας την παράδοση αιώνων μαύρης δράσης. Κληρονομούμε το μίσος όσων εξέπνευσαν κραδαίνοντας τα όπλα τους, όσων έπεσαν πετώντας βόμβες. ”

Μία νέα προσέγγιση στην σφοδρότητα και στην ανυποταξία. Ένα νέο νεύμα στους πυρήνες και στις ατομικότητες σε μόνιμη σύγκρουση με την καθεστηκυία τάξη. Και σε όλες όσες αναγνωρίζουν τις εαυτές τους ως αδιάλλακτους εχθρούς της εξουσίας!!!!
Όμορφα κοντά σε κάθε δράση ενάντια στην κυριαρχία τα πλήγματα στις δομές της, αδερφοί και συνεργοί πάντα μας ωθούν να επιστρέφουμε ξανά και ξανά στις επιλογές μας, πάντα επανεπικυρώνοντας τες εξακολουθούμε να μαχόμαστε για την ολική απελευθέρωση και την αυτόνομη δράση, η οποία θραύει την πνιγηρή κανονικότητα της πολιτισμένης αυτής κοινωνίας εντός και εκτός των τειχών. Συνωμοσίες και επιθέσεις έμφορτες με κουράγιο, εκδίκηση και αλληλεγγύη. Αυτές τις μέρες, τα αδέρφια που μας κρατούν υπόχρεους, ταξίδεψαν κοντά μας γνωρίζοντας πως το να βαδίζουμε απόλυτα ήρεμοι δεν είναι πιθανό ούτε κλειδωμένοι εντός των φυλακών τους, χαρίζοντας μας μέσω αυτών των ενεργειών λίγο περισσότερο οξυγόνο σε αυτό το δυσμενές παρόν και ένα χαμόγελο συνενοχής. Η αναβάθμιση της σύγκρουσης είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη στις ζωές μας, ανυπόμονοι να επιτεθούμε εκ νέου στην κυριαρχία, συνεχίζουμε αγέρωχα να προασπιζoυμε την δυνατότητα να αναπτυσσόμαστε χωρίς να υπακούμε, ακόμα και χωμένοι στις φυλακές τους.

Η αχαλίνωτη προέλαση ενάντια σε κάθε προγνωστικό στο μονοπάτι του κοινωνικού πολέμου είναι απότοκο ενός εξεγερμένου βίου, μακριά από δισταγμούς και ανώριμες οπτικές… Τιμώντας την απόφαση μας να πολεμήσουμε και να επιτεθούμε στην εξουσία ακόμα κι αν το τίμημα είναι υψηλό, επενδύουμε στην πραγματική σύγκρουση με το καπιταλιστικό σύστημα, υπολογίζοντας με σύνεση όλες τις επιπτώσεις στην πορεία αυτού του πολέμου.

” Όσοι αποφασίζουν να αποστατήσουν ενάντια στην εκ γεννησιμιού εγκατεστημένη μιζέρια, γνωρίζουν μόνο δύο καταλήξεις: φυλακή και θάνατος, εμείς ψιθυρίζουμε μία τρίτη εκδοχή, ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ”.

Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα των αδελφών μου, όσων αναγνωρίζω σαν συντρόφους στις αντιλήψεις και τις πράξεις, στην ζωή και στον θάνατο, ξεδιπλώνω το ουρλιαχτό μου, συγγενές στο δικό σας καθώς ανήκουμε στην ίδια αγέλη και μοιραζόμαστε τον ίδιο τρόπο σύλληψης και αντιμετώπισης του εξουσιαστικού κόσμου.

Ας εμφυσήσουμε ζωή σε κάτι, κάτι ισχυρό που κατακαίει και καταστρέφει οτιδήποτε εξυπηρετεί την κυριαρχία και την μπουρζουαζία…κάτι που εκδικείται και ανατρέπει το υπάρχον εκμαγείο με σύνολη την οργή μας, εξασφαλίζοντας διαρκώς πως ο βρυχηθμός τους χάους θα σπάσει τα τύμπανα κάθε ισχυρού ανθρώπου!!!!

Juan Alexis Flores Riquelme
Αντιεξουσιαστής κρατούμενος

Πηγή: darknights

Μετάφραση: Δ.ο Ragnarok